Šípková pro tebe
Šípková pro tebe
Anotace: Šípky a já,celá jeho
Si princ
z mé říše
šípkové
Za šípky
dáš mi polibky
Tolik jich
mám
všechny ti dám
Život s trny
šípky odměny
dostaneš
pokud se trním
propleteš
Žít
s námi bude
i trn
v mém srdci
znáš ho přeci
Jen
dej pozor
ať neusnu
ti
sama v trní
v noci
Publikoval(a):
kopretina7777, 8.7.2020