Život je nejzajímavější hra
Život je nejzajímavější hra
Život je nejzajímavější hra.
Kdo ji umí hrát?
Kdo zná pravidla?
Kdo je oběť a kdo kat..?
Návod není potřeba,
nemusíš pravidla znát,
stačí si vše vytvořit,
ze začátku se budeš bát..
Jenom se ponoř do nitra,
vyslyš své pocity,
namaluj na plátno, co vidíš
začneš se radovat i ty..
Vždyť jen ty jsi tady tvůrce,
na tobě to celé stojí,
vem život do hrsti,
prohrává ten, co se bojí..
Publikoval(a):
Nadejny-Studak, 10.6.2020