Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
koiší je to z mého života
5.6.2020 3:52 | kopretina7777
Smuténka bolestná.,ale pěkná. .....Ve tmě jsem si zpívala, abych se nebála..tak opravdivé .
2.6.2020 16:42 | koiška
Smuténka bolestnÁ.,Ale pěkná. .....Ve tmě jsem si zpívala, abych se nebála..tak opravdivé .
2.6.2020 16:42 | koiška