Jsem zbytečná
Jsem zbytečná
Anotace: Každodenní stav mysli
Jsem zbytečná,
můj život je zbytečný,
jiný by měl žít můj promrhany čas si všechen vzít.
Nic neumím,nic mě nebaví nic nemám, štěstí to raději uz nehledám.
špatně věci dělám,
protože musím nebo jsem chtěla.
Je to pořád stejný,
ať jsem kde jsem je to jak když procházím se hořícím lesem.
Za zády cítím jak šlehají plameny
a vše v popel promění.
Jen né mě,
ale to se jednou změní.
Prožívám tohle peklo stále dokola. Vím že za nedlouho i já se v prach promění,
děsí mě to
a ještě víc to,
že to nezměním.
Publikoval(a):
Killerka., 4.5.2020