Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
https://homeoporadna.eu/2017/07/15/deprese/
http://www.novoucestou.cz/2020/05/11/jak-roste-duse/#more-102203
14.5.2020 19:38 | Lipová
Děkuji za každé vaše napsané slovo ...
13.5.2020 8:36 | Killerka.
To se tak někdy schumelí, a když je toho víc, vede to až k depresím. Na osud nevěřím, to spíš souhra náhod a okolností hází klacky pod nohy. V každém smutku ale dřímá zárodek štěstí a naděje, bude líp. A to říkám já, starej pesimista... M.
5.5.2020 16:13 | Mirastus
Je to tak jak píše děda včela. Všichni jsme tu z nějakého důvodu a každý máme asi i nějaké to poslání, no já jsem na něj ale zatím nepřišel. Taky se cítím, že jsem tu jen do počtu a říkám si proč je můj život takový jaký je (možná za všechno může osud). Nicméně verše jsou od toho aby dal člověk průchod své duši, vypsal se z toho všeho marastu a věř nebo ne, mně to pomáhá, byť mé texty nejsou příliš pozitivní... holt ono je to občas těžké v této době a společnosti. I přesto hlavu vzhůru, ty lepší dny přijdou, uvidíš.
4.5.2020 23:30 | Makaveli
Nezoufej, nikdo na světě není zbytečný. Každý svým narozením má dané poslání a určení. Je nutné být optimistou a dle možnosti pokusit se žít, vždyť náš život je někdy i krásný.
4.5.2020 11:00 | děda včela