Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dům

Dům

zazděná okna lákám do deště
na zdi otisk blesku
napůl ve vzduchu
vyrovnávám zátěž

prachem srůstá mi obočí   oči pod ticho
ticho host        
trhliny větví se  první nátěr pije druhý       přeschlé sny
        strojí se smutečním lakem na nehty
studem prorůstám dům  kůži trhám o nebe 
kabát bezhlavý posel na dveřích  kapsa bludný kruh a mech
jsme středobod míjení hluk bez uší
                                  lišejník pod lištou

chodník dělí nás od cesty
jsem blízko přibliž se
                  počítat vlasy polykat srdce
Publikoval(a): Marek Miko, 20.4.2020
Přečteno (31x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Lugilla, J.F.Julián

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 08:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti