Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zbývám do úplnosti

Zbývám do úplnosti

Srdce
v něm schody pod prahem
chodby se vytrácí
vracím se po nich poškozený
a nedokončený
jako když tma
pozpátku
krájí měsíc
na oblohu

i hvězdy ještě nikdo nespočítal
přesto má každé své jméno

jestli ale znamená pojmenovávat
úplnost

Bůh je láska
Publikoval(a): Marek Miko, 16.4.2020
Přečteno (33x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slzy-deště, koiška, Lugilla, Mari13

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 21:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti