Co nevešlo se do okna
Co nevešlo se do okna
noc
rozsvícená okna
nevidíš ven ale dovnitř
jako pod kůru -
- už tehdy je lýko slisovaným papírem
kmen stolem
větve praskáním ohně
tobě mezitím
z dlaní kvetou jabloně
bez kořenů
bez větví
Publikoval(a):
Marek Miko, 11.4.2020