Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V tichu...

V tichu...

Klarineb Básně » ?nezařazené?

Anotace: Nevím čím to je, ale v poslední době, v tom zběsilém humbuku pohnutých dní, miluji více a více ticho...

V tichu uvnitř i vně
kam oko dohlédne
ztrácím se v tichu
hluk pozbyl svou pýchu
rozplynul se... V tichu


ten vnitřní klid
tady a teď toužím být
v okamžiku souznění
bez lidského běsnění

Tady a teď
zní odpověď
a všude ticho
vládce dne i noci
držím svůj život
královský pocit...

Ve středu hrudi
ticho mě budí
v neklidné době
ztracená v sobě
Publikoval(a): Klarineb, 30.3.2020
Přečteno (76x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Jikra, Lindos, Lipová, Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 20:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti