Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Raději než jazz mám jen blues

Raději než jazz mám jen blues

táta říkával
že mám postavu do jazzu
že jsem k ničemu
večer pak v bratrově pokoji vyprávěl
příběhy se šťastným koncem

ráno oblékl se do vody a ztratil
své poslední dveře

...
..
.

rodná ulice - - - - - - - -


její kaluže neschnou
jsou plný andělů a černých hvězd

bary i pro smutek zavřený

táta říkával
vrať se domů

k souznění
Publikoval(a): Marek Miko, 28.3.2020
Přečteno (36x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: J.F.Julián, Jikra, Gaia., Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 08:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti