Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sebekritická

Sebekritická

Los Berlinos Básně » ?nezařazené?

Anotace: Ze života...

Anglicky v pohodě
Řekne se cool
Honitba horníka
No přece důl
Domeček včeliček
Je zase úl
A už mám básničky
Zhruba tak půl
Smyslem těch veršíčků
Není však kůl
Cílem je všem říci
Jakej jsem vůl
Publikoval(a): Los Berlinos, 10.3.2011
Přečteno (93x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Hlučné ticho, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 23:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti