Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro mého prince

Pro mého prince

Ellean Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Pro mého prince...

Na tisíc vět, co chtěla bych vyslovit,
na tisíc polibků, co chtěla bych ti dát
a srdce mé touží mi způsobit,
po každém z tvých doteků - lásku vyznávat.
Šepotem vykřičet, ať není to sen!
do chladných večerů, kdy hvězdy se rodí,
že jen a jen pro tebe, ikdyž sama jsem,
posílám polibek.
Pro mého prince na bílém koni.
Publikoval(a): Ellean, 23.1.2020
Přečteno (229x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Bezhlavý rytíř, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti