Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nešika

Nešika

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: To bolí.

Seká manžel širočinou,
radši zavřu oči,
o prst přišel vlastní vinou,
hlava se mu točí.

První pomoc jsem mu dala,
on jen rukou kývá,
k doktorovi hned ho vzala,
devět mu jich zbývá.

Teď chci pilu rychle prodat,
nesnaž se mi bránit,
nešiku vždy, nutno dodat,
musí žena chránit.
Publikoval(a): Psavec, 16.1.2020
Přečteno (71x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, netWoor, Mirastus

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 06:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti