Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Najdu stín v tom davu..

Najdu stín v tom davu..

/l/
..Najdu stín v tom davu
polibek ústa dohledá
jen ostrov co krásně hoří
strácenou větu nepřizná...
na bodu varu
těla jsou bledá
kapka co v moři
anděla rozpozná...

/II/
Najdu stín v tom davu
Na bodu varu
Polibek ústa dohledá
Těla jsou bledá
Jen ostrov co krásně hoří
kapka co v moři
Ztracenou větu nepřizná
Anděla rozpozná.
Publikoval(a): radek oslov, 15.1.2020
Přečteno (37x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 21:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti