Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anděl

Anděl

Potkal jsem anděla,
nohy mi ztuhly.
Zbledl jsem docela,
ten vám byl zvrhlý.

Mám prý ho podrbat
tam mezi křídly
nebo se začít bát,
že mě hned zmydlí.

Drbu jak závodník,
až peří lítá,
mrknu mu na hrudník
a už mi svítá.

Na každém balónu
anděl má, ty kráso,
reklamu salonu
Anděl – sadomaso.
Publikoval(a): Bezhlavý rytíř, 8.1.2020
Přečteno (72x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Květka Š., Mirastus, netWoor

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti