Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pokoj

Pokoj

Klarineb Básně » o Bohu, víře, náboženství

Anotace: Pokoj lidem dobré vůle...O hledání sebe a víry ...

Můj pokoj je prázdný
ten pokoj v mé duši
a svět kolem blázní
uklidím co klid ruší

pokoj v pokoji si přeji
a dveře dokořán otevřít
jsi mé světlo v beznaději
mír, pokoj, ticho a klid
tam prosím nerušit!

Ještě dotknout se Lásky
nechat ji jak strom zakořenit
rozmotat ze zmatků provázky
a stojatou vodu rozvířit

odplavit usazeniny a kaly
jež víru v lásku umí zlomit
a strachy co se rozstříkaly
v rozbouřené emoční vlny
můj pokoj je Tě plný
můžeš vstoupit...
Publikoval(a): Klarineb, 5.1.2020
Přečteno (138x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Gaia., Lipová, donne, Mirastus, děda včela, Bezhlavý rytíř, Makaveli

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 11:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti