Klec vyšla hledat ptáka
Klec vyšla hledat ptáka
vstupuje do dveří
volně plovoucím krokem medúzy
nohama kaskády
nohama sopky chrlící lávu spálený kůže
zobák smáčí v proudu šarlatu
probouzí tisíc očí
leskne se zlatem
chrání ho onyx
za dveřmi už letí
zpátky domů
dolů
Publikoval(a):
Marek Miko, 14.12.2019