Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pozůstalí

Pozůstalí

Jera_lu Básně » o Životě

Anotace: Když smrt je tak blízko nás...

Zanechaní na světě
s možnosti být stále
na místech kudy chodili
ti, co zmizeli v čase
ve vzduchoprázdnu.

Bubny bubnují
v hlavě ti zní gong
víš, že se nevrátí
ale přece...

Toužíš sevřít je v objetí
toužíš políbit je na čelo
svěřit se s velkým tajem
a být jim blízku v nejtěžších chvílích
milovat a smát se s nimi
jakoby na ničem jiném nezáleželo.

Rozervaná srdce
a léta hojící se rány
které nikdy nezmizí
budou svědět, pálit
rozškrábou se
a zas strašně rozbolí.

Jakoby život byl
jen o vyrovnávání se
se smrtí blízkých
o strachu a bezmoci.

Je tak těžký
všechno v něm je tak vážné
vůbec mu nerozumím.
Publikoval(a): Jera_lu, 14.12.2019
Přečteno (69x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Makaveli, Bezhlavý rytíř, Mirastus, děda včela, Klarineb

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 21:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti