Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdo jsem já?

Kdo jsem já?

Klarineb Básně » o Životě

Anotace: Takové malé filosofování o životě a jeho smyslu...Pro všechny hledače a hledající

Anděl v mracích křídla rozpíná
cítím jeho lásku blíž a blíž
teplý podzim oči tiše zhasíná
na Zemi jež v erbu nosí kříž

raněné zvíře v nás srdce zaslepuje
zavírá vrátka v bolestném zaskřípání
samota a prázdno v emocích si pluje
kde víra není tam pohanským bohům se klaní

Kdo jsem já?
Ta otázka zní do ticha
duše zbloudilá?
Plamen poznání jež se ve mě rozdmýchá

Kdo jsem já?
Cítím lehkost blížící se v pochopení
a životní nevíra
co proud řeky života sotva změní

Kdo jsem já?
Neprobádaná mořská hlubina
Anděl co křídla rozpíná
nebeské zvonky zvoní Aleluja aleluja...
Publikoval(a): Klarineb, 27.11.2019
Přečteno (157x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, kopretina7777, Bezhlavý rytíř, Makaveli, Martin Havlíček, Mirastus, donne, Pavíočko, netWoor, děda včela

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 08:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti