Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

kles'

kles'

toulavá la la laa laaaa Básně » o Životě

Anotace: Níž a nÍž a níŽ a nížE

Doliny vědomí
probudíme nás zrána
a kdo ví taje smějící lítosti
sudbou vyraženy v ňadro záhrobní
s vonnými manýry

Bude se plakati v radostném čtververšu
s Bohem víc než co v něm bylo nedávno
budem šeptati svou vizi
a raná víla se z ní zplodí
bez tlaků a bez nátlaků

Bude to z usmíření a z tesknoty
z nichž se stvoří spása
láskyplnější než ta
která vytékala z ráhnoví
hoří a já prším a lížu se

Ale to jsou jen stará zoufalství
jsou nová hrubší
která se dávno odvalí
a ušpiní v nás tisíc strun
...................................
Publikoval(a): toulavá la la laa laaaa, 6.11.2019
Přečteno (47x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 07:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti