Rysy
Rysy
nic vlažně teplýho kromě deště
kterej se umí smát, tě v tu chvíli nenapadlo
mezi kaluží a myšlenkou, stačil jsi vyschnout
a začaly mi z kostí padat hnědý listy
pohublý v tvářích, nenasytně žíznivý¨
ráno ulehaj na rosu a vsakujou se tvý kůže
dokud nesplynou v jedno
v narůžovělém obrysu mračen
píseň ptáků rozkvétá
Publikoval(a):
Marek Miko, 2.11.2019