Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nikdy jsem se nesnažil zastavit lásku, a bolestí přinášela taky dost... Není pravá ani levá a nezávisí na tom, jestli je opětována, M.
11.10.2019 8:42 | Mirastus
Láska je komplikovaná.
10.10.2019 19:12 | Makaveli