Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Živá naděje

Živá naděje

Marie Bernadeta Básně » o Životě

Anotace: Život se pravý teprv rozvine a všechno bolestivé pomine.

Živá naděje

Až moje tělo ztvrdne v kámen,
pak bude s tělem pozemským mým ámen
a svoji duši Bohu odevzdám,
jenž žije na Nebesích nevídán.

Až moje tělo naposledy vydechne,
jistě mne Bůh pak také vyslechne
a dá mi domov pravý v Nebi tam,
kde pro něj v srdci každý staví chrám.

Jen v živém zdroji Lásky bezmezné
má duše pokoj v Nebi nalezne.
Život se pravý teprv rozvine
a všechno bolestivé pomine.
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 24.9.2019
Přečteno (110x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 07:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti