Žabička
Žabička
Co toto znamená
Žabičko zelená
…
Šinula se žabička
Po nuselským mostě
Zdeptaná a znavená
Vše nahovno prostě
Pod mrakem šedivým
Vozovku přechází
Přemýšlí o skoku
Sluníčko vychází
Jak slunko vylezlo
Žit se jí zachtělo
Jen co se usmála
Auto jí přejelo
Publikoval(a):
Los Berlinos, 3.3.2011