Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na lásku se přece neumírá...

Na lásku se přece neumírá...

Klarineb Básně » o Lásce

Anotace: Na lásku se přece neumírá... S věnováním...

Na Lásku se přece neumírá

Jedu za Tebou
den svítí jarem
ve větvích topolů

s měsíční prodlevou
a novou tváří ve staré
šplhám nahoru na horu
Života

jen Tě políbit zatoužím
stará boží muka září
v polích beze sněhu
a samota?

Zatím si tiše spí
kéž se už neprobudí

jako dravec tu kroužím
nad svými stíny ve tváři
a chci ti dát jenom něhu

zakuklenou jako larva motýla
jež vyletí vstříc žáru Slunce
a lukám plným vůní květin
kéž se mé nebe vyjasní...

Na lásku se přece neumírá
v rytmu zběsilého životního tance
hledám se, kéž Tě neztratím...

Na lásku se přece neumírá
Láska je naděje, síla i víra
když žije, pochyby jdou stranou

Na Lásku se přece neumírá
ale bez ní ano...
Publikoval(a): Klarineb, 18.5.2019
Přečteno (211x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, Bezhlavý rytíř, Jikra, Gaia., Lindos, děda včela, donne, Doradolanska, Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti