Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji všem za Vaše zastavení. Věnováno milovanému člověku...
22.5.2019 7:55 | Klarineb
Četl jsem několikrát a moc se mi líbí. ST.
21.5.2019 19:11 | Lindos
Na lásku ne, ale pro ní ano a snad i často, alespoň v básních. ST.
18.5.2019 22:11 | děda včela
Ó, to jsem si početla! Krásná, květnatá a přeci rozumím, co tím chtěl básník rict. A myslím, že si ji přečtu ještě několikrát, abych mohla v představách o samotě na božích mukách v poli ,pozorovat kroužící toužící dravce nad hlavou.Dekuji.
18.5.2019 12:59 | Doradolanska
Nemám,co bych k tomu dodal, život bez lásky není životem, M.
18.5.2019 12:40 | Mirastus