Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Po proudu

Po proudu

Po proudu...

Jdeš
za tebou padají plameny
z hvězd
oponu roztrhneš potají
karty jsou rozdány
nechej se vést

v nepokoji mořských vln
po proudu se vynořit
s vodou v jedno splyň
s duší jako z pápěří

ze srdce přímo do hlubin Vesmíru
v lásce se nedá utonout
prach z hvězd už nestudí
okovy z papíru
rozervat a pak už jen plout....

Po proudu
toužím se nadechnout
na hladině jen tak spočinout
v lásce se rozplynout
světlo se řítí tmou
temnotou bezednou
neboj se, pojď....
Publikoval(a): Klarineb, 28.3.2019
Přečteno (96x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Bezhlavý rytíř, Junitaa10, Gaia., donne, Makaveli, slunečnice69, Mirastus, Desiré, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 17:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti