Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hezké- i naděje se našla!
27.3.2019 9:32 | Kytka62
Cítím tam lehký závan naděje, že by mohlo být líp, a přání, to je ten začátek, M.
27.3.2019 7:41 | Mirastus
Email:
Heslo: