Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slíbená valentýnská....

Slíbená valentýnská....

Klarineb Básně » Láska ... zklamání

Anotace: jedna slíbená s věnováním...Ač tento svátek neslavíš a já taky ne...

Chtěla jsem letět nad zemí
opustit dusivou zemskou tíž
však křídla bolest slepila mi
na duši odhalenou mě brzy uvidíš

možná nedokážu naplnit tvou představu lásky
možná s tebou nezažiju šediny a vrásky
možná jen s tvému tempu nestačím
možná jen opatrně ruskou ruletu roztáčím
možná jen nejsem hazardní hráč
možná je za tvými pochybami můj pláč
možná mě tvá nedůvěra zraňuje
možná mezi námi mlha nepochopení panuje
možná nedovedu opustit komfortní zónu
možná jen chceš uvěřit tomu
že chyby dělám jenom já
a pro tvou lasku nejsem pravá
možná jsem si zlomila o tvé city vaz
možná na chvíli přeludům uvěřilas

já se sbírám se země
a křídla zlomená mám
stojím tu před tebou pokorně
a tvým ranám se jen usmívám...
Publikoval(a): Klarineb, 15.2.2019
Přečteno (203x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ivankaaknavi, Michelle.Morrigan, Bezhlavý rytíř, DDousa, Makaveli, Desiré, Mirastus, děda včela, Lindos, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti