Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
díky, psáno bez zbytečné poetičnosti, ta je tu až nepatřičná... optimismus, pokud je obsažen, tak je velmi dobře ukrytý za slovy...
15.2.2019 22:24 | Klarineb
Valentýnská ne zrovna programově optimistická, ale působivá a hezká. ST.
15.2.2019 22:16 | Lindos