Jaro za dveřmi....
Jaro za dveřmi....
jaro už horkým tepem dýchá
mrazivá záda zima ukazuje
do všech stran
vzdychá
havraní hejno zemské dění pozoruje
skřivánek vždy zpívá nepozván...
v růženci z šípků modlitby
zní
do zablácených cest se vpíjí
mlhavý den líně o slunci si sní
je únor skoro bílý a pole sílí
spí jabloně na zahradě v sadě
divoký kousek přírody kdesi ve mě
kéž se probudí spící naděje
co překryly mraky šedivě
temné
věřím v sílu pokory co srazí na kolena
víru jež v srdcích drží lásku
uvnitř hrudi tepe dutá ozvěna
spojených srdcí v pevném svazku....
Publikoval(a):
Klarineb, 10.2.2019