Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vše už bylo řečeno, melancholie se prolíná s nadějí, kterou přinese jaro, do přírody i do duší, s pokorou a láskou... ST, jednoznačně, M.
11.2.2019 15:47 | Mirastus
Díky, Lindosi, za pochvalná slova i za zastavení...
11.2.2019 13:20 | Klarineb
Melancholicky optimistická a jako vždy skvělá. ST.
11.2.2019 12:31 | Lindos
Desiré, děkuji, ano, melancholickou náladu rozhodně mám... těší mě, že tě má básnička zaujal...
11.2.2019 7:30 | Klarineb
Už dlouho se mi nestalo, že by se v jednom dni a ještě pěkně pod sebou sešly tři pro mě vynikající básně a ta tvoje Klari, je jednou z nich. Nádherná tak trochu melancholická poezie, za kterou ti děkuji.
10.2.2019 23:42 | Desiré