Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Bláznivá noc~

**Bláznivá noc~

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: ..to ranní vstávání..

~~~~~~~
Ráno kohout zaspí
a skřivan nezpívá
a nám se vstávat nechce
noc byla bláznivá...

pak do přivřených očí
nakoukne svítání
a já se k tobě přitulím
smutné probouzení...

ty tiše pošeptáš mi
krásný den popřeješ
no dobře tak já vsávám
ty se jen usměješ...

vytáhnu žaluzie
hned okno otvírám
a jak to ranní svítání
ti pozdrav posílám...

ty zavrtáš se do peřin
chráníš se před chladem
a já uslyším "nevstávej"
pojď sem lásko,pojď sem.

To bylo milé ráno
a celý milý den
jak je mi ale známo
byl to můj krásný sen...

~~~*~~~
Publikoval(a): Květka Š., 4.1.2019
Přečteno (141x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, děda včela, gogol, slunečnice69, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 12:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti