Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V písku vět...

V písku vět...

Klarineb Básně » ?nezařazené?

Anotace: ........jeden aktuální ponor do pocitů...

Sukno tmy spí na vatě z mraků
a neoholená tvář sněhu s deštěm
utichá v mlčení táhlého soumraku
zakletého do naděje se slůvkem příště

sněhové vločky tančí svůj menuet
rozmoklá země je jen tiše pohltí
do nitra noci padají střely vět
do skulin duše se po kusech rozletí

po rtech ti stékají slzy alkoholu
v mrazivé melodii se stíny rozezvučí
odhozená maska tone v trpkém srdcebolu
světlo a tma mysl sevřou do obručí

ztracený čas nelze vrátit zpátky
v nehybných píscích odvátého času
každý krok po dunách je přece vratký
než v oáze uvnitř najdeš vlastní spásu...
Publikoval(a): Klarineb, 11.12.2018
Přečteno (105x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Gaia., Remy M. Manniac, děda včela, gogol, Marcone, Bezhlavý rytíř, slunečnice69, Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti