Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Snooker

**Snooker

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..na zeleném na stole...

~~S~N~O~O~K~E~R~~
……….
Na zeleném,na stole
koule se tam koulí
ty barevné bílá strká
trochu je to bolí?
Červené jsou po bodíku
ty ostatní berou víc,
snooker hraje kdo to umí
třeba ogar z Nemanic.

Tágem strčí do té bílé
tím barevnou uklidí
ta spadne do jedné z kapes
už ji nikdo nevidí.
Potom všechny na stůl dají
boule?Ty jim pofoukají,
zas zaujmou své postavení
a ta bílá hned to změní.

Vy červené jste odpočaté
barevné víc dostáváte,
ale..
nejvíc brečí koule bílá
červená by raděj byla.
Tak zabalí si ten svůj kufr
a tím končí slavný
snooker...
,,,~~~,,,
Publikoval(a): Květka Š., 28.11.2018
Přečteno (26x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti