Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Strom nebo ne?

**Strom nebo ne?

Květka Š. Básně » o Životě

Anotace: ~~(:-))~~~

~~~~~~~~~~~~~
V tom jednom lese
statný strom stojí
kdo půjde kolem
trochu se bojí
ten strom má duši
hlavu i tělo
a proto stromu
mluvit se chtělo.

Pozdravil tiše...
spíš listím zašuměl
totiž nic jiného
ten strom už neuměl
proto se u něho
na chvíli postavím
z ničeho nic
strom rukou pohladím.

On se jen zachvěl
né,větrem to nebylo
to moje hlazení
prý se mu líbilo
a tak hned rozkvetl
prý květy pro krásu
jeden mi zapletl
do mých vlasů.

Že tě mám obejmout?
Ne,to já nedělám
já ti teď raději
písničku zazpívám.
Pak stromu řeknu
tak měj se fajn
...ach lásko lásko...
tiše zpívám.

A tak dále a tak dále.
Strom ten stojí stále.

~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 12.11.2018
Přečteno (89x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Mirastus, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 23:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti