Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

** Lajblík z kvítí~

** Lajblík z kvítí~

Květka Š. Básně » o Přírodě

Anotace: ..jen taková o jedné holce..

~~~~~~~~~~~~~
Holka milá,kouzelná
prý sukni z trávy nosila
na hrudníku lajblík z kvítí
v rytmu houslí se teď vrtí.

Její nožky zdobí třpytky
ve vlasech voňavé kytky
v ruce drží rudou růži
z její krásy šílí muži.

K sobě do kola tě zvala
lajblík z kvítí rozvlnila
dala ti tu svoji růži
její rety k tvým se blíží.

Nepřestávej.Líbej,líbej.

Ty ses hochu trochu bál
něco jiného sis přál
pak ti došlo,šmánkote,
vždyť já jsem v ráji
tam se krásné holky zdají
jak ale zazní houslí zvuk
na tanečnice
si hrají...
a muž i kluk jsou v háji
krásky se nezdají.

~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 22.8.2018
Přečteno (72x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, Mirastus, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 11:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti