Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

3 dary

3 dary

Daruji ti kouř,
nepolapitelné snění,
jsi má životní bouř,
kdy sen se mění v bdění.

Daruji ti stín,
vidím-li tě v chvilce,
tak rozplyne se splín,
neboť ty jsi mé slunce.

Daruji ti duši,
vždyť úsměvem se zdáš,
srdce pro tě buší,
však zbytek dávno máš.
Publikoval(a): A. Petrov, 12.8.2018
Přečteno (336x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lastra, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 19:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti