Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zamyšlení...

Zamyšlení...

V řece zelené sliny horkých dnů
táhnou se v úžlabinách ulepených snů
oranžový úsvit se zarděl
v pokání
roztoužených pocitů, nocí a vin

jen chvíli trvá než do duše vpadne stín
jen chvíli než se znovu o tvé rty poraním...

Podzimní nálada srpnových rán
zebe na duši do otevřených ran
v kontrastu žhavých letních okamžiků
vyloudí v mysli spousty otazníků...

Modrá skla zbyla z utonulých očí
má mysl hledá smysl na kolotoči
na ruském kole se dokola točím
vždyť jenom vystoupit z koloběhu stačí...
Publikoval(a): Klarineb, 7.8.2018
Přečteno (93x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, kopretina7777, Mirastus, Martin Havlíček, richie., Makaveli, C.I.F, Gaia., gogol, slunečnice69
ikonkaKomentáře (11)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti