Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Poezie v próze? Filosofické zamyšlení nad životem...
26.7.2018 8:40 | Klarineb
jo...tip jsem dal...
25.7.2018 17:20 | gogol
Mno jo...obsahově je to celkem zajímavý, ale fakt nechápu ty filozofický vložky mezi...básněma?...nevím, jak si tu formu vysvětlit. A dost zamrzí, jak je to odfláklé (chybějící čárky nad písmeny...).
25.7.2018 17:19 | gogol
Jo, netradiční forma, ale početl jsem si, působí to upřímně, M.
25.7.2018 16:20 | Mirastus
zajímavé čtení, ale báseň to není. Touhle formou valím soukromé deníky. :-)
25.7.2018 16:11 | Gaia.