Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Žně

**Žně

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: a flinty v žitě...

~~~~~~~~
Mladík
s jednou děvou lepou
ti milují se láskou slepou
a milují se nepokrytě
leží tam jak „flinty v žitě“.

Kombajny jsou slyšet zdáli
vy jste tomu mladí dali,
vždyť
v tom létě rozpáleném
vše se plní slámou,senem.

Ti dva
co se milovali
všechno v poli zanechali,
nahatí pryč utíkají
kombajnům se vyhýbají.

Dožínky pak slavila
věneček však neměla.
O ten přišla dívka lepá
když ta láska
byla slepá.

A co bylo po roce?
Nevíte?
Synek má tři měsíce…

~~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 30.6.2018
Přečteno (44x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 14:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti