Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Studna osamění....

Studna osamění....

Drahokamy hvězd se sypou do mých snů
s Tebou se spojí alespoň v myšlenkách
v dotecích křídla Pegasům rozčísnou
by prozářily světlo v denních tmách...

Vždyť kde je láska, přece není strach...

Do studny osamění hážu minci přání
a toužím si Tě přát bez ustání...
Chci s Tebou zažít polibek svítání
rozplynout se v jeho něžné křehkosti
někde hluboko uvnitř utonout v krásné bolesti
tušíc že sama stát tu dlouho nezůstanu...

Stojíš vedle mě s hlavou zakloněnou
oči ti žárem jako jiskry planou
a jejich blyštivé odlesky
se vyrovnají snad jen svetlům nebeským...

Jsem tmavá noc a Ty prosluněný den
setkáme se jen na chvíli za rozbřesku
ve výbuších kdy noc se mění v sen
v duši mám tisíce tvých
zálesků..
Publikoval(a): Klarineb, 30.6.2018
Přečteno (143x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F, Mirastus, děda včela, Lipová, gogol, Gaia., slunečnice69, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 16:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti