Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji přátelé básníci, ze to silné, když přijde Láska.. .
2.7.2018 9:20 | Klarineb
Nádhera- a to dovolení si toho a pak ještě do písmen vložit...
30.6.2018 19:40 | Lipová
Lahůdkové čtení...jo a taky nečtu naposledy:-).
ST
30.6.2018 15:51 | gogol
Láska je silnější než strach...
Báseň okouzlující, začetla jsem se a asi ještě párkrát začtu. :-) G.
30.6.2018 13:08 | Gaia.