Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Věřím a doufám...

Věřím a doufám...

Věřím a doufám...

Chtěla bych se poranit
o tvé ostře klenuté rty
se smyslností a vášní ohně

tvou blízkost křehce procítit
skrytou do zlaté pasparty
když propadáš se kamsi do mě...

Pršíš mi v potrhaných snech
sytíš mě vodou na poušti
v tom horkém letním žáru

mezi dvěmi hledám třetí břeh
víra a láska mě neopouští
sklářem vyfoukaná do krásných tvarů...

Když zlehka dotkneš se
pramínku mých vlasů
na šíji prosím setrvej...

Tu vůni nepoznáš po hlase
v ní ztratíš se bez map a kompasů
jen chvíli zůstaň, až pak se směj...

Věřím a doufám v živou vodu
jíž poliješ mě zas a znovu
v tichu vstříc mým nevyřčeným slovům..
Publikoval(a): Klarineb, 25.6.2018
Přečteno (224x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mirastus, C.I.F, Martin Havlíček, Lipová, Gaia., gogol, slunečnice69
ikonkaKomentáře (11)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 17:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti