Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hlubší pochopení

Hlubší pochopení

je po všem
raduj se
pokřivenost dusí
oblak prachu

olej vlní pramen vlasů
zastrč jej za ucho
uprav se
ponoř se do čaje
srkat torzo života

smrt poražena
kapka po kapce
odeznívá
citronem osvětlená
neslazená
podej mléko
rozjemni se

voda v bodu varu
na jazyku drhne
čerstvost daru
je po všem
už můžeš pít
Publikoval(a): Marek Miko, 2.5.2018
Přečteno (61x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Mirastus, děda včela, gogol, Lipová, Gaia.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti