Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Lázeňská...

**Lázeňská...

~~~~~~
Zastavil mě v lázních pán
že by místní elegán?
V klopě saka bílou růži
po seznámení prý touží.
Nabídl mi svoje rámě
líbezně se usmál na mě,
potom pozval na skleničku
třeba večer,na chviličku.

Schůzku jsem mu slíbila
že bych se mu líbila?
Na lavičce v parku počká.
Načančám se,ať jsem kočka.
Pak se venku rozhlížím
a svým očím nevěřím,
tam na lavičce sedí pán
a vůbec tam není sám.
No jo,místní Don Chuan.

Z každé strany jedna dáma
líbá toho elegána
tak pokračuji v cestě dál.
On se jenom pousmál.
A já?Jen zakroutím hlavou
asi nebyla jsem pravou,
ten pán ten chtěl asi více
ne jen kecat u sklenice.

Tímto končí náznak flirtu
někdo asi shání flintu?
Chlap jak hora se sem blíží
jedna dáma,pomóc,křičí.
Potom řekne.Já jsem kráva
a opouští Don Chuana,
to je manžel,bože můj,
andělíčku při mně stůj.

Andělíček s tím nic nemá
a ta dáma je jak němá.
Pak manželovi do náručí
vrhne se a promiň,skučí.
Než dovolená skončila
já se trochu nudila.....
Život ten si běží dál
andělíček? Dnes se smál.

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 2.5.2018
Přečteno (142x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 03:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti