Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Gaio, tuším, že jsou ti východní filosofie blízké, tak proto tě asi oslovila, ač toto není o náboženství, ale hledaní sebe a pravdy v iluzi tohoto světa...o našich přáních, které máme někde uvnitř ;-) a když pochopíme smysl, přání se prostě vytratí...
30.4.2018 9:49 | Klarineb
Ta je! Četla jsem několikrát a ještě se k ní vrátím, je v ní tolik moudrosti a vrstev! Tiše smekám, tohle je Tvá nej, co jsem četla. J
30.4.2018 9:29 | Gaia.
Nádherná! Strom života zvnitřku vyrůstá ach víc k tomu není co jen vychutnávat...děkuji B.
30.4.2018 8:49 | Lipová