Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Magnólie

Magnólie

Klarineb Básně » o Lásce

Anotace: https://m.youtube.com/watch?v=RILtZi1kcj0

Sžíravé vzdechy magnólií
v mých toužebných snech
růžové květy tiše opadaly

deště jejich pel brzy smyjí
po žárem rozpálených dnech
kdy sny už se prostě nezdají

ochutnám vůni tvých rtů
do mých již zapuštěných
jako hluboké kořeny stromů

v rudých polibcích hledám pointu
z útrob nocí do rán probdělých
když ztratily jsme cestu domů...
Publikoval(a): Klarineb, 21.4.2018
Přečteno (144x)
Tipy (21) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Gaia., Lipová, Marcone, Pavíočko, gogol, děda včela, Dasahor, Těkavý Vasil, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 21:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti