Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**O té jedné

**O té jedné

Květka Š. Básně » o Životě

Anotace: ...holka...kočka...

~Dnes má hezký den~

Žila jedna holka...kočka
žilo se ji krásně
často si pletla slovíčka
a ráda psala básně
o počasí v zimě v létě
o motýlech v parku
a jak ráda pozoruje
na nebi Polárku

o svých snech
a přáních psala
v srdci lásku nosila
o štěstí a o životě
nevím koho prosila
já jsem básník
pomyslí si
ale vážně...málokdy
dnes prý najde ve sněhu
i kocouří šlápoty

i když jsou
ta rána chladná
a ty noci studené
tak raději se svou láskou
jako kočka zůstane
zamňouká a zavrní si
ty ji něžně tlapkou hladíš
to ty přeci smíš...už víš

je to přání nebo sen
neví,dnes má hezký den
------------------
Publikoval(a): Květka Š., 15.4.2018
Přečteno (57x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69, Mirastus, gogol, Lindos, Remy M. Manniac

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 10:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti