Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Utikam

Utikam

Gryffin Básně » o Lásce

Anotace: Pokus

Hoří v mém srdci temnota, které se tak bojím,
Nikdy jsem nebyl volný, v ledových okovech stojím,
Dnešní slova lásky, to je to co mě uráží,
Do duše se čepel z ledu prudce vráží.

Nadechnout se, dokud už nic nezůstane,
Jizvy života na hrudi, opovržení povstane,
Zlomím tyto řetězy, poběžím skrz chladný déšť,
Neohlížím se,nezastavuju,běžím skrz bolest.

Krev v žilách mi chladne, nikdy to už nebude stejné,
Vnímám jen cestu před sebou, to co je zjevné,
Dokud nenanejde moje chvíle, pro slzy není čas,
Až nezničím každou věc, na kterou šáhnu zas.

Nikdy bys nemohla nosit mou chladnou korunu,
váží pro tebe příliš, ale já díky ní neochrnu,
Co jsem nikdy příliš nemiloval,zapojit se a vstát,
Dát svůj život předtím než to vzdát.

A teď utíkám s osamělým srdcem,
A utíkám pro tuhle vražednou lásku,
A utíkam cestou trnitou.
Publikoval(a): Gryffin, 2.4.2018
Přečteno (173x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Lindos, Mirastus, gogol, Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti